top of page

Kontor och produktion

Nu kan Johan på lilla kontoret/filialen i Luleå delta i snacket runt fikabordet på huvudkontoret. Om du arbetar från hemmakontoret, sök upp din kollega på kontoret genom att helt enkelt kika in på dennes avdelning.

 

Låt Cloudia lyfta kundupplevelsen i receptionsdisken. Driver du ett kontorshotell är Cloudia ett bra komplement till dina konferensrum med fast monterad mötesutrustning. Låt din kund koppla upp sig mot Cloudia och visa kunden runt i din moderna produktionsanläggning. 

Sitter du på kontoret och undrar om det finns en viss pryl på lagerhyllan? Långt från alla har ett felfritt och 100% uppdaterat lagersaldo. Kör in Cloudia på lagret och se med egna ögon.

Varför du ska anställa Cloudia.

Personalkostnader står för lejonparten av företags kostnader och vi tycker det är helt rätt att duktig personal ska ha bra betalt. Cloudia vill naturligtvis också ha en månadslön men som arbetsgivare slipper du fundera på sociala avgifter, försäkringar, kollektivavtal, fackliga frågor, tjänstepension, sjukfrånvaro, övertidsersättning, semesterlön, bonusar, logi, traktamenten och alla övriga frågor/ kostnader kopplade till en anställning.

 

Ni förstår säkert att vi skriver detta med ”glimten i ögat” men vi ser faktiskt Cloudia som en medarbetare. Inte bara en teknikpryl som man hyr, leasar eller köper. 

bottom of page